Juventus midtbanespiller vil få godt af Pogbas skade

Hvor lang tid går der før Pogba kommer i fodboldstøvlerne igen Foto: Shutterstock.

Adrien Rabiot ser ud til at få gavn af Paul Pogbas skade, da den tidligere PSG-mand nu er blevet taget af listen over potentielle spillere, der skal sælges af Juventus.

 

Pogba er netop vendt tilbage til Juventus, og vi forventer, at midtbanespilleren bliver en af klubbens hovedmænd .Han pådrog sig dog en skade for dage siden, og det kan potentielt holde ham ude af spil på længere sigt.

Juventus vil tage ham til en specialist for at afgøre, om operation er påkrævet, og hvor længe han vil være ude af drift. Selvom de håber på det mest positive resultat, ser han ud til at gå glip af deres første par kampe i sæsonen.

Max Allegri har stolet på Rabiot i meget af sin tid som Bianconeri-spiller, og det er ikke en overraskelse, at de har valgt ham til at erstatte Pogba. Klubbens fans vil dog stadig håbe, at Pogba ikke er ude i lang tid, og han vil ikke have en skadesudsat kampagne. Dette vil påvirke deres sæson meget, fordi Allegri stoler på, at den tidligere Manchester United-mand fører dem til trofæer.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk