Jurgen Klopps udbrud mod Fabinho

Jurgen Klopp. Foto: Shutterstock.

Liverpool-boss Jurgen Klopp så sit hold glide til endnu et tugtende nederlag mod Leeds lørdag aften, og han var synligt ophidset over Fabinhos præstation.

 

En voldsom meningsudveksling mellem Jurgen Klopp og Fabinho understregede, hvor dybt Liverpools problemer stikker lige nu i kølvandet på deres 2-1-nederlag mod Leeds United lørdag aften.

Et dramatisk angreb fra Cryscencio Summerville til sidst var nok til at forsegle pointene for Jesse Marschs hold, som havde set Rodrigos åbner i fjerde minut annulleret af Mohamed Salah i første halvleg.

For Marsch, der var på vej ind i kampen, bragte resultatet på Anfield et tiltrængt pusterum; men for Klopp hober problemerne sig op – og tyskerens frustrationer kogte over på sidelinjen, da han tog sigte på Fabinho mod slutningen af første halvleg.

Den brasilianske midtbanespiller har været dårligt spillende i denne periode, men han så ud til at være utilfreds med Klopps raseri og rystede simpelthen på hovedet. Ikke overraskende gjorde det kun Liverpool-chefen endnu mere vred, og han blev endnu mere højrøstet over for De Rødes es.

Alarmerende nok er det ikke første gang i denne sæson, Klopp har sluppet en verbal volley løs på Fabinho: Reds-chefen gav den tidligere Monaco-mand en skideballe under 3-3-kampen mod Brighton i begyndelsen af måneden, da Seagulls rev gennem Liverpool midtbane.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen