Jurgen Klopps besked på tre ord til Pep Lijnders efter Liverpools Champions League-tab

Jurgen Klopp. Foto: Shutterstock.

PEP LIJNDERS vågnede op til en besked fra Jurgen Klopp efter deres nederlag til Real Madrid…

 

Liverpool assistenttræner Pep Lijnders har afsløret en tekst på tre ord, han modtog fra Jurgen Klopp morgenen efter sidste sæsons Champions League-finale nederlag til Real Madrid. The Reds’ kampagne var bitter-sød, fejrede to store trofæer, men gik snævert glip af en ekstraordinær fordobling.

Efter at have løftet Carabao Cuppen og FA Cuppen gik Liverpool ind i de sidste uger af 2021/22-sæsonen velvidende, at de kunne være to kampe fra at fuldføre den første gang nogensinde. Men på trods af at de slog Wolves på Premier Leagues sidste dag på Anfield, nægtede Manchester Citys sene comeback-sejr over Aston Villa dem på grusomt vis en 20. top titel.

Liverpool prøver at se bort fra nederlaget

Der var ikke tid til kvaler, med et fantastisk Champions League-finale opgør mod Real i horisonten. Men ved en lejlighed skæmmet af foruroligende scener på Stade de France før et forsinket kick-off, endte endnu en aften i skuffelse for de røde.

Når det er sagt, ville du ikke have troet, at stemningen var dyster dagen efter, da tusindvis af Liverpool-fans stod langs byens gader for at byde deres helte velkommen hjem og fejre at vinde begge de nationale pokaler. Og i Lijnders’ kommende bog om klubben afslørede han, at Klopp også reflekterede positivt over en mindeværdig kampagne i stedet for at fokusere på den nedslåede finale.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk