Jose Mourinho: Spiller forrådte sine holdkammerater

Jose Mourinho. Foto: Shutterstock.

Jose Mourinho ønsker at sælge en Roma-spiller i januars transfervindue på grund af hans ‘uprofessionelle holdning’.

 

Romas inkonsekvente formforløb fortsatte onsdag aften, da de spillede uafgjort 1-1 af Sassuolo.

Men efter kampen gjorde Mourinho det klart, at han var utilfreds med en af ​​sine Roma-spillere, som han nægtede at navngive, og hævdede, at hans hold var blevet ‘forrådt’ af en af ​​deres holdkammerater.

»Vi havde en god præstation med en positiv, professionel, seriøs indstilling. De sidste to dage var svære, sagde Mourinho.

“Det var et hold, der ønskede at vinde mod en hård modstander. Jeg er ked af, at holdets indsats blev forrådt af en uprofessionel spillers attitude.

‘Du så mig ikke tale på den måde om Roger Ibanez mod Lazio, fordi fejl er en del af spillet. Hans holdning var aldrig et problem.

‘En uprofessionel holdning, der ikke er fair over for hans holdkammerater, det er det, der skuffer mig. Et point på udebane er stadig ikke et negativt resultat, og jeg er tilfreds med den generelle holdning på mit hold.’

Da Mourinho blev spurgt, hvem i hans trup han kritiserede, svarede Mourinho: ‘Jeg vil ikke fortælle dig det.

»Jeg havde 16 spillere på banen i aften, og jeg kunne godt lide attituden hos 15 af dem. Jeg fortalte den anden, end at han kun havde denne holdning i dag og ikke altid. Nu vil vi lukke denne periode af sæsonen med tre point.

‘I januar skal han finde sig selv en anden klub.’

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen