Jordi Alba afviser lånetilbud fra Inter Milan

Jordi Alba. Foto: Shutterstock.

Det er ingen hemmelighed, at Barcelona var sent på transfermarkedet ved at acceptere et lånetilbud fra Inter Milan i et forsøg på at fyre Jordi Alba.

 

De catalanske giganter har lavet en aftale med Nerazzurri, hvor Alba bliver udlånt til italienerne i et år og vil bidrage med 60 % af hans løn. Dog besluttede han at kæmpe, så han takkede nej til flytningen.

Nu giver Pedro Morata en opdatering om de omstændigheder, der tvang Barcelona til at tage en sådan beslutning lige før deadline.

Barça forsøgte ifølge journalister at hente Aruba sent i transfervinduet, fordi hans løn var sat til €30 millioner (220 mio. danske kroner) i denne sæson.

At frigøre en lønpulje til den nye stjerne er afgørende i betragtning af kampen om at registrere spillere, og klubben har sagt, at den vil fortsætte med det, da hans løn vil være meget høj i den igangværende sæson.

De følte, at Albas afgang ville hjælpe dem i den henseende. Manager Xavi Hernández var angiveligt åben for at give slip på klubbens anførerskab, da Alejandro Barde imponerede i begyndelsen af ​​sæsonen. Barcelona underskrev også Marcos Alonso.

Alba nægtede dog at forlade lejren på Camp Nou og besluttede at kæmpe for at genvinde sin plads i rækken. Den 33-årige besidder stadig stillingen, men siges at være rasende på klubben, der forsøger at holde ham bag kulisserne.

Pedro Morata oplyser, at klubbens anfører ikke har noget problem med manager Xavi. Men har været utilfreds med præsident Joao Laporta og direktør Mateu Alemany gennem hele episoden. Venstrebacken udtrykte for nylig utilfredshed med klubbens håndtering af situationen og udtalte:

“Jeg er en fyr, der kan lide ansigt til ansigt. Og jeg kan godt lide at gå med alle, ikke alle kan lide det, men det er den, jeg er. Jeg kan ikke sige mere. Jeg kan gøre det bedre.” Jeg tror på det, ​​men intet overrasker mig i fodbold.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk