Jess Thorup fyret i FCK – erstattes af Jacob Neestrup

Foto: Shutterstock.

Cheftræner Jess Thorup er fortid i FC København. Klubben valgte tirsdag at fyre sheriffen i Parken efter en række middelmådige resultater. Beslutningen om fyringen blev offentliggjort på et pressemøde kl. 13.00.

 

Sportsdirektør i FCK, Peter Christiansen, oplyste på pressemødet, at ingen i spillertruppen på forhånd var blevet informeret om, at samarbejdet med Thorup var ophørt. De måtte læse om nyheden i medierne.

– Nej, spillerne fik ikke oplyst, at Jess Thorup var blevet fyret. Vi tager en grundig snak med spillertruppen, når de træner i morgen, lød ordene fra ‘PC’ ved pressemødet.

Sportschefen afviser, at der ligger et bestemt statement i, at sagen er blevet håndteret på denne måde.

– Nej, nej. Du kan godt forstå, hvor travlt vi har haft, og hvor meget vi har haft om ørene, og hvor hurtigt det er gået. Der har været en fridag i dag, en træning i morgen, og der er mange, der er væk med landsholdet, så de må vente til i morgen.

Af pressemødet fremgik det også, at beslutningen er taget af ledelsen i FCK.

Således kunne bestyrelsesformand Allan L. Agerholm forttælle, at ledelsen havde holdt et møde med Thorup, og det var her, træneren fik beskeden om, at han nu var en færdig mand i FCK.

Jess Thorup erstattes øjeblikkeligt af FCK´s nye cheftræner, Jacob Neestrup, der blev kontaktet af klubben om mandagen.. Den 34-årige Jacob Neestrup har fungeret som assistenttræner for Ståle Solbakken og senest også Jess Thorup

Det kom også frem på pressemødet, at FCK’s nye cheftræner, Jacob Neestrup, blev ringet op mandag eftermiddag af ledelsen i klubben.

Telefonopkaldet omhandlede posten som cheftræner i FCK, som Neestrup takkede ja til.

34-årige Jacob Neestrup var assistenttræner under Ståle Solbakken og senest Jess Thorup.

– Jeg kender klubben og vores fælles historie. Det kendskab skal være med til at hjælpe FC København fremad på ny. For bedre, det skal vi blive. Og ret hurtigt, udtalte Neestrup på pressemødet.

FC Københavns første opgave under den nye træner bliver 2. oktober, når AGF gæster Parken.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk