James Maddison med i Gareth Southgates VM-trup

Brendan Rodgers har reageret på nyheden om, at James Maddison skal til VM

 

Brendan Rodgers har afsløret, at James Maddison oprindeligt gik glip af Gareth Southgates telefonopkald forud for offentliggørelsen af ​​det engelske hold til FIFA VM for mænd.

Maddison er blevet inkluderet i Three Lions-truppen til turneringen i Qatar senere på måneden efter hans fantastiske form for Leicester City i Premier League i denne sæson.

På sin pressekonference før kampen forud for weekendens kamp mod West Ham United sagde Rodgers, at Maddison gik glip af et telefonopkald fra den engelske chef lige før en holdtræning.

“Han var glad,” sagde Rodgers på sin pressekonference. “Han havde et ubesvaret opkald fra Gareth, lige før vi var klar til at tage ud at træne, og jeg bad ham komme ind på mit kontor og tage opkaldet privat. Han talte åbenbart med Gareth, og han kom ud fuld af verdens glæde.”

Rodgers var ikke overraskende glad for Maddison, som han kaldte “en af ​​de bedste” i den engelske topklasse.

“Det er vidunderlige nyheder for James og hans familie og alle her i Leicester. Jeg er også glad på vegne af Gareth set fra et trænerperspektiv over at have det talent tilgængeligt i, hvad der er så fantastisk en turnering. Hans niveau af konsekvens og arbejdsmoral og talentet og det, han har bevist i løbet af de sidste par år, har ført til den beslutning.

“Han er en fantastisk spiller og en af ​​de bedste spillere i Premier League. Jeg er virkelig glad for ham og også hans holdkammerater, for uden dem ville han ikke have været i stand til at spille på det niveau, han har.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen