Inter Ultras tvang fans ud af stadion efter drab på tidligere leder

Inter ultras. Foto: Shutterstock.

Inter Ultras iscenesatte en demonstration i pausen af ​​kampen mod Sampdoria i går, og nogle fans hævder, at de blev tvunget til at forlade stadion af Curva Nord-lederne.

 

Nyheden brød i går om, at den 69-årige tidligere ultraleder Vittorio Boiocchi blev dræbt i et bagholdsangreb uden for sit hjem, hvilket forstyrrede de hardcore Nerazzurri-fans. I pausen af ​​kampen mod Sampdoria trak ultraerne deres bannere tilbage og iscenesatte en hyldest til Boiocchi, der havde tilbragt 26 år af sit liv bag tremmer for forskellige straffedomme.

Som fremhævet af La Gazzetta dello Sport, skrev adskillige Inter-fans på sociale medier efter kampen og hævdede, at Ultras tvang dem til at forlade deres pladser og forlade stadion som en del af demonstrationen

En fan skrev på Twitter: “I aftes var jeg i Curva Nord. Jeg blev truet med at blive slået, hvis jeg ikke gik ud. Jeg så en mand blive slået foran mig, fordi han ville hævde sin hellige ret til at se kampen. Jeg håber, klubben vil tage affære.”

En anden bemærkede: “Fansene ønskede at blive i Curva for at se Inter, men ultralederne tvang alle ud, jeg så børn græde og folk blive skubbet, fordi de ikke ønskede at gå. Jeg var sammen med en af ​​mine venner, og jeg havde et panikanfald.”

En anden tilhænger skrev: “At tvinge Curva Nord til at forlade stadion efter drabet på en ultraleder – ikke ligefrem en helgen – og tvinge selv dem, der kun var der til at se kampen til at forlade stadion, er en af ​​de sorteste sider i den nyere historie og forholdet mellem organiserede fans og klubber.”

Inter arbejder i øjeblikket på at finde det rigtige svar på situationen. Sammen med sikkerhedschefen overvejer klubben forholdsregler mod dem, der tvang fans til at forlade deres pladser, og der kan også gives refusion eller gratis billetter.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen