Hvorfor Jurgen Klopp stadig kunne være på sidelinjen

Jurgen Klopp. Foto: shutterstock.

Fodboldforbundet har endnu ikke truffet en beslutning om, hvorvidt Liverpool-chef Jurgen Klopp skal straffes yderligere efter hans røde kort

 

Jurgen Klopp kan stadig være på sidelinjen til Liverpools Premier League-besøg i West Ham United på onsdag – trods hans røde kort mod Manchester City.

Klopp blev afvist af dommer Anthony Taylor, fordi han reagerede rasende på assisterende dommer Gary Beswick, der ikke havde markeret sig for en fejl af Bernardo Silva på Mohamed Salah mod slutningen af ​​de rødes 1-0 Premier League-sejr på Anfield søndag.

Det var første gang, Liverpool-chefen var blevet udvist i sin tid i klubben, og tyskeren indrømmede senere, at han “ikke var stolt” af hændelsen, mens han var enig i beslutningen.

Klopp vil dog ikke være underlagt et automatisk karantæne. Fodboldforbundet vil beslutte, om de vil sigte, advare eller ikke tage yderligere skridt mod Liverpool-manageren, når de har modtaget rapporten om kampen fra dommer Taylor.

Og selvom Klopp i sidste ende bliver censureret, er der ingen garanti for, at nogen disciplinær handling vil blive bestemt i denne uge, hvilket betyder, at han kan være på sidelinjen til både onsdagens hjemmekamp med West Ham og lørdagens tur til Nottingham Forest.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen