Har Bayern München lige skrevet kontrakt med et af PSG bedste talenter?

Den talentfulde midtbanespiller Ayman Kari måske på vej til PSG. Foto: Shutterstock

Bayern kan være på nippet til at hente et af de største talenter i verden.

Rygterne på sociale medier tog mere intensitet, efter at folk på internettet fandt ud af, at Bayerns ‘senior player care manager’, Johannes Mösmang, allerede fulgte Kari på Instagram. Selvom dette godt kan være uden betydning, men Mösmang har en interessant ‘Instagram follow’-historie. Tidligere begyndte han allerede at ‘følge’ Leroy Sané og Lucas Hernández på Instagram, få dage før de officielt underskrev deres kontrakter med FC Bayern, så ja det kunne have en stor betydning.

Men i virkeligheden ser flytningen ikke ud til at være så tæt på at blive gjort. Aymans rådgiver fortalte RMC Sport, at det endnu ikke var slut mellem Kari og PSG, og de forsøger stadig at forlænge den unges kontrakt.

Dog bekræfter journalist Hadrian Grenier rapporten om, at udvekslinger mellem PSG og Karis beredskab stadig fortsætter over et langvarigt sportsprojekt.

Nu har GOAL Frankrig bekræftet, at Bayern i virkeligheden var i fremskredne forhandlinger om at købe Kari, men forhandlingerne er tilsyneladende gået i stå nu, og Paris har forstærket deres indsats for at beholde deres unge midtbanespiller. Desuden har to Bundesliga-klubber også deltaget i kapløbet om at sikre Karis underskrift.

Bayern har dog en historie med at hente ‘Titi d’Or’-vindere. Deres Kingsley Coman og Tanguy Nianzou er begge tidligere vindere af denne pris, og Coman vandt faktisk to gange. Et andet kendt navn i Bundesligaen, Moussa Diaby fra Bayern Leverkusen har også vundet det tidligere. Ayman Kari bliver den tredje ‘Titi d’Or’-vinder til at spille for FC Bayern, hvis flytningen går igennem, men konkurrencen fra alle andre steder bliver kun hårdere.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk