‘Han går,” hævder Tim Sherwood

Tim Sherwood. Foto: Shutterstock.

Tim Sherwood tror på, at Jurgen Klopp vil forlade Liverpool næste år, hvis klubben ikke kvalificerer sig til Champions League.

 

Klopp har været en brølende succes, siden han kom til De Røde for lidt over syv år siden.

En Champions League- og Premier League-titel i på hinanden følgende sæsoner illustrerer, hvor succesfuld den tidligere Borussia Dortmund-træner har været, siden han afløste Brendan Rodgers i Liverpool i 2015.

Men der er bekymrende tegn på, at han kan være ved at nå slutningen af ​​sin regeringstid på Anfield.

Liverpool tabte endnu en gang lørdag aften, da Leeds United scorede en vinder i sidste øjeblik for at sikre en chokerende 2-1-sejr på Merseyside, syv dage efter at Klopps hold tabte 1-0 i Nottingham Forest.

Som et resultat er De Røde otte point efter Newcastle United, der er på fjerdepladsen, og at fange de formstærke Magpies – der slog Tottenham Hotspur i sidste uge – vil være halvanden kamp, ​​især i betragtning af hvor inkonsekvente Merseysiders er i denne sæson.

Otte point ligner et massivt underskud på nuværende tidspunkt, og Sherwood er overbevist om, at Klopp ‘forlader’ Liverpool i slutningen af ​​denne sæson, hvis de ikke formår at sikre en top-4-placering.

Han sagde til Sky Sports’ Soccer Saturday: “Hvis de ikke slutter i top fire, bliver manageren nødt til at sætte sig ned med hierarkiet der og se, om han har motivationen til at fortsætte, men jeg tror ikke, han vil være i stand til at tage den op og gå igen. Jeg tror, ​​han vil forlade, klubben, hvis de slutter uden for top fire].”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen