Graham Potter på udkig efter nye spillere

Foto: Shutterstock.

Chelsea-chef Graham Potter er uden tvivl på udkig efter at omgruppere sit nye hold i januar.

 

Med Graham Potter bekræftet som ny manager efter Thomas Tuchel, er der ingen tvivl om, at Chelsea vil forsøge at rette op på de fejl, som Blues har lidt både på og uden for banen.

Den tidligere Brighton-boss har arvet et ubalanceret og underpræsterende hold, som hurtigt skal komme i form, før han får lov til at tilføje håndplukkede spillere i januar.

Potter siges at have accepteret en invitation fra Chelsea-ejer Todd Bawley til at styre West Londoners, men fik en betydelig indflydelse på transferen og fik tid til at gennemføre sine planer. Det er betinget til at blive givet. Efter Blues’ kaotiske overgangssommer har den britiske spiller også meget at lave i januar.

Chelsea har ikke formået at sikre sig mange af deres bedste transfermål i løbet af sommeren og mangler overraskende angrebsmuligheder, efter at Romelu Lukaku og Timo Werners afgang blev sanktioneret uden at finde passende afløsere. The Blues har kæmpet for at få mange lovende unge, men nu kan de prale af en ubalanceret gruppe stjerner.

Med det i tankerne har Potter stadig arbejde at gøre for at få Chelsea tilbage på sporet i januar, og Express Sport har annonceret forskellige ting, Potter kan gøre for at ændre tingene på Stamford.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk