Galtiers første skridt som PSG-træner

Paris Saint-Germain introducerer Christophe Galtier som træner; et kig på hans tidlige opgaver sammen med Luis Campos

 

Christophe Galtier tiltrådte som Paris Saint-Germain-cheftræner i tirsdags, og franskmanden har fået til opgave at arbejde sammen med Luis Campos for at genetablere et seriøst arbejdsmiljø for at hjælpe Ligue 1-mestrene med endelig at udnytte deres potentiale.

“Jeg er glad for at komme til PSG, jeg vil gerne takke formanden Nasser Al-Khelaïfi, Luis Campos og klubben for deres tillid til mig,” sagde Galtier i en officiel erklæring. “Jeg er fuldt ud klar over det ansvar, der er involveret i at træne dette ekstraordinære hold, som er et af de mest konkurrencedygtige og spektakulære hold i Europa. Jeg er glad for at arbejde med alle disse talentfulde spillere såvel som toppersonalet her på klub. Vi anerkender alt, hvad PSG repræsenterer i fransk og international fodbold. Mit fokus er på ambitioner, hårdt arbejde og at få mest muligt ud af holdets potentiale. Jeg er glad for at blive cheftræner for dette hold og at være på bænken på det storslåede Parc des Princes, et stadion, der legemliggør en passion for fodbold.”

Det tog et stykke tid at bekræfte, men Galtier er nu blevet bekræftet som Mauricio Pochettinos afløser på Parc des Princes, og den 55-årige kan nu komme tilbage på arbejde efter at have forladt OGC Nice tidligere på sommeren efter blot én sæson.

“Vi er glade for at byde Christophe velkommen til PSG-familien,” tilføjede bestyrelsesformand og administrerende direktør Nasser Al-Khelaifi. “Christophes track record er enestående, og han har nydt succes i hver klub, han har ledet. Hans mange præstationer er baseret på en exceptionel karakter, der får det bedste ud af hans spillere og hans hold – baseret på en kollektiv ånd. Vi er stolte at have en fransk træner og se frem til næste kapitel i klubbens vækst med Christophe.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk