Gabriel Jesus gennemførte sit skifte til Arsenal på 45 millioner pund

Gabriel Jesus er kommet til Aresenal for en aftale på £45millioner pund

Jesus fuldførte sit skifte til Arsenal på 45 millioner pund i morges fra Manchester City og underskrev en femårig kontrakt på Emirates Stadium. I løbet af sine fem år med City, og især i sidste sæson, opererede brasilianeren ofte udenfor, men han er klar til at føre rækken for Arsenal.

 

Jesus er forberedt på det pres, der følger med, og afslører, at han fulgte Gunners, da han voksede op i Brasilien på grund af sin kærlighed til Thierry Henry.

“Jeg er en nummer ni,” sagde Jesus, da han blev spurgt, hvad Arteta havde sagt til ham om, hvor han skal spille for Arsenal. “Jeg er en angriber, og jeg takker Gud hver dag for, at jeg kan være i live, og at jeg kan spille på tre eller fire forskellige positioner – men jeg tror, ​​min position er ni.

“Mine bedste egenskaber er at være på banen for at hjælpe med eller uden bolden. Selvfølgelig er jeg en angriber, og jeg skal score mål, og jeg er kommet for at score mål og for at hjælpe med assists og mit arbejde. Men jeg vil selvfølgelig gerne score mål.

“Jeg fulgte Arsenal, da jeg var ung på grund af [Thierry] Henry. Jeg fulgte selvfølgelig ikke for mange europæiske hold, men da jeg så nogle af de spillere, der spillede her, tænkte jeg: ‘Wow, denne klub er stor’. Jeg er så glad for at skrive under for denne store klub. Siden dag ét, hvor jeg vidste, at jeg kunne komme til at spille for Arsenal, var jeg glad.”

At hente en angriber var en prioritet for Arsenal denne sommer, og Jesus var deres topmål på den position. Klubben havde brug for forstærkninger, efter at Pierre-Emerick Aubameyang rejste i januar, og Alexandre Lacazette rejste i sidste måned.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk