Fulham har accepteret bud på 10 millioner pund for glemt Man Utd-midtbanespiller

Fulham er ivrige efter at styrke deres trup efter oprykning til Premier League. Foto: Shutterstock.

Manchester United har angiveligt accepteret et bud fra Fulham på den glemte Andreas Pereira, der sidst spillede for De Røde Djævle i sommeren 2020.

 

Pereira har længe været i udkanten hos United og tilbragt de seneste to sæsoner udlejet til Lazio og Flamengo. Og med et år tilbage af sin nuværende kontrakt, har De Røde Djævle nu valgt at lade midtbanespilleren forlade Old Trafford permanent .

Brasilianeren spillede kun den sidste kamp i sit seneste lejeophold i Flamengo i torsdags, og han er endnu ikke tilbage til præ-sæson træning. Men det ser nu ud til, at hans sidste optræden i en United-trøje vil være en 26-minutters cameo mod Brighton i juni 2020 under Project Restart.

Det oplyser The Athletic , der rapporterer, at Fulham har set et bud på op til £10 millioner accepteret af De Røde Djævle. The Cottagers vil betale et startgebyr på £8m, med ekstra £2m, der kommer i potentielle bonusser.

United vil også beholde en klausul om 20 procent frasalg til brasilianeren, som kom gennem deres akademi. Pereira vil ikke spille en rolle i Erik ten Hags planer, hvor hollænderen er ivrig efter at revidere sit hold efter at have overtaget på Old Trafford.

Flamengo menes at have indgået en aftale om deres egen kontrakt om at signere midtbanespilleren permanent, men har aldrig brugt denne mulighed. I stedet bliver Pereira nu Fulhams anden signing i sommeren efter deres oprykning til Premier League.

Allerede ankommet

Joao Palhinha er allerede kommet til fra Sporting Lissabon, og selvom en aftale for Pereira endnu ikke er underskrevet, ville det være et chok, hvis den ikke gik igennem. Fulham-boss Marco Silva siges at håbe, at Pereira kan være med til at erstatte Fabio Carvalho, der er kommet til Liverpool.

Silva er blevet frustreret over hans sides langsomme start på sommervinduet, selvom deres forretning nu ser ud til at tage fart. Den portugisiske manager menes at være ivrig efter at lave flere tilføjelser for at forhindre, at Fulham går tilbage til Championship.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk