Frenkie de Jong ønsker ikke at forlade Barcelona eller reducere sin løn

Frenkie De Jong har ingen intuitioner i at forlade Barca Foto: Shutterstock.

Mens Barcelonas transfervindue hidtil har været stort set succesfuldt, har de haft svært ved at rydde spillere ud af truppen, hvilket er nødvendigt for dem for at frigøre plads på lønsedlen og registrere nye spillere.

 

Catalanerne har derfor gjort det til en prioritet at slippe af med uønskede stjerner, så snart de vender tilbage fra deres pre-season-turné i USA. Og blandt de spillere, som Blaugrana ønsker at slippe af med, er midtbanespilleren Frenkie de Jong.

Den hollandske landsholdsspiller har været fast inventar på midtbanen siden han kom til Barça i 2019, men det er ikke lykkedes at nå det forventede niveau. Og i betragtning af den massive kontrakt, han har, ville det hjælpe klubben med at få plads på lønningslisten til nye ankomne at aflaste ham.

Men på trods af Barcelonas insisteren på at aflaste ham, har de Jong ingen intentioner om at forlade Camp Nou i øjeblikket, rapporterer Fabrizio Romano.

Den pålidelige italienske journalist insisterer på, at den 25-årige elsker byen Barcelona, er glad for klubben og ønsker at blive ved med at spille under Xavi Hernandez, hvorfor han ikke engang overvejer muligheden for et exit til sommer.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk