Frenkie de Jong: Joan Laporta pressede mig til at forlade Barcelona

Frenkie de Jong. Foto: Shutterstock.

Barcelona havde en travl sommer med en række stjernekøb. Deres udfald var dog noget mindre imponerende, og de trak ud lige til enden af vinduet.

 

En af de dominerende historier var Frenkie de Jong. Manchester United forfulgte ham, samtidig med at Barcelona meldte ud, ​​at han var det salgbare aktiv, de var tilfredse med at se forsvinde.

Det forvandlede sig til en intens sommer for hollænderen fuld af mediespekulationer. De Jong talte til Ziggo Sport forud for El Clasico og talte om en hektisk periode. Sport bragte hans kommentarer.

“Jeg var rolig. Jeg besluttede i maj, at jeg ville blive i Barcelona.”

“Min holdning har aldrig ændret sig i løbet af den tid. Jeg forblev rolig. Men efter det ved du det allerede. Presset begyndte at komme… fra aviserne, fra præsidenten … faktisk fra alle sider. Men jeg ville blive, så det gjorde mig aldrig urolig.”

De Jong har siden mistet sin plads på Barcelona-holdet til den unge Gavi, og han startede kun fire af de ti kampe, han har været tilgængelig for.

»Lad os lige tale om fodbold. Jeg vidste, at jeg ville have færre minutter i starten af ​​sæsonen.”

“Jeg vil gerne være starter igen. Det håber jeg at være mod Real Madrid.”

Den hollandske midtbanespiller er muligvis ikke ude endnu. Da Barcelona sandsynligvis vil gå glip af betydelige indtægter fra Champions League knockout-faserne, vil Blaugrana være tvunget til at se på yderligere omkostningsbesparende foranstaltninger i de kommende transfervinduer.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen