Frenkie de Jong fortæller Manchester United, at han ønsker at blive i Barcelona

Manchester United har indgået en indledende aftale om løn til Frenkie de Jong. Foto: Shutterstock.

Frenkie de Jong har fortalt Manchester United og Barcelona, at han ønsker at forblive på Camp Nou til sommer, ifølge rapporter i Spanien.

 

United har indgået en indledende aftale med Barcelona om et gebyr på 65 millioner euro (56 millioner pund) plus tilføjelser til den hollandske midtbanespiller.

De Jong er Erik ten Hags prioriterede mål for sommerens transfervindue, hvor Uniteds nye manager ser den 25-årige som en vigtig del af hans planer på Old Trafford.

Barcelona havde håbet på at sikre et gebyr tættere på €100 mio. (744 mil. danske kroner) til De Jong, da de har brug for pengene til at finansiere deres sommerudgifter.

Men De Jong kunne forpurre Barcas transferplaner, da Sport hævder, at midtbanespilleren har fortalt den spanske klub og United, at han ikke har tænkt sig at forlade denne sommer.

Rapporten hævder, at De Jong er utilfreds med Barcas forsøg på at skubbe ham ud af klubben og er fast besluttet på at blive på Camp Nou i endnu en sæson.

Da De Jong talte under landskampspausen efter sæsonen i sidste måned, gjorde De Jong sin præference klar.

“Jeg foretrækker at blive hos Barcelona,” sagde De Jong til ESPN.

»Barcelona er bare min drømmeklub. Også fra en ung alder. Jeg sagde det også lige. Jeg har aldrig fortrudt mit valg på trods af, at jeg havde håbet på mere i form af præmier, end jeg har opnået hidtil. Men jeg har aldrig fortrudt mit valg.’

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk