Frank Lampard afslører, hvordan Antonio Conte tog ham med en overraskelse

Frank Lampard. Foto: Shutterstock.

Frank Lampard har indrømmet, at han blev overrumplet af Antonio Conte og Tottenham under weekendens kamp i det nordlige London.

 

Spurs løb ud med 2-0 vindere til sidst, da Harry Kane scorede igen. Det var et resultat, der holdt Spurs godt i titeljagten, og med City, der taber i Liverpool, vil Tottenham blive understøttet af endnu en stor tre point.

For Everton var det selvfølgelig endnu et skuffende resultat. Frank Lampard havde set sit hold klare sig godt i de seneste uger, men de lagde aldrig rigtig en handske på Contes side. Og efter kampen, da han talte til Tottenhams officielle kanaler, indrømmede Lampard, at Tottenham-chefen havde fanget sit hold.

“Jeg er virkelig glad, for vi forberedte os i går mod en 4-2-3-1, i stedet spiller vi mod en 3-5-2. Men efter et års samarbejde er vi klar til at møde enhver situation,” sagde Lampard efter weekendens opgør.

“Jeg kan se, at mine spillere forbedrer deres modenhed til at klare vanskelige situationer, for i løbet af kampen skete det med nogle skader, hvilket var et virkelig hårdt øjeblik for os.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen