Fire ting, der gjorde Cristiano Ronaldo rasende, da han vendte tilbage til Man Utd

Cristiano Ronaldo. Foto: Shutterstock.

Cristiano Ronaldo beseglede sin drømmereturn til Manchester United sidste sommer – men det er blevet afsløret, at den portugisiske superstjerne blev vred på grund af sine holdkammeraters dårlige kondition og manglen på fremskridt i klubben.

 

Den 37-årige toppede Uniteds scoringslister med 24 mål i sidste periode, men var ikke i stand til at forhindre klubben i at opleve den værste sæson nogensinde i Premier League-æraen. Og tingene er ikke blevet bedre for Ronaldo i denne periode, hvor han har været frustreret efter at have fået en formindsket rolle af den nye chef, Erik ten Hag.

Og en rapport fra The Sun har afsløret, at en ny bog baseret på Ronaldo og hans store rival, Lionel Messis berømte karrierer – som skal udgives i næste måned – vil kaste lys over en række faktorer, der efterlod den tidligere Juventus-mand rasende sidste år.

Det hævdes, at Ronaldo blev “irriteret”, da han indså, at United ikke havde udviklet sig, siden hans første ophold i klubben sluttede tilbage i 2009, mens han også blev forbløffet over det faktum, at så få af hans nye holdkammerater var så engagerede som ham selv. i at opretholde topkonditionsniveauer.

Ronaldo var også ‘frustreret’ over klubbens manglende investering i forbedringer af deres Carrington træningsbase, og han tog også sigte på den tidligere midlertidige chef Ralf Rangnicks embedsperiode – som han stemplede som en “katastrofe” for en topchef.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen