Fabrizio Romano kaster endnu en Liverpool-transferbombe

Foto: Shutterstock.

Ifølge Fabrizio Romano var mange chokerede, da Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain blev udeladt af Liverpools Champions League-truppen. Duoen straks overvejede en fremtid i klubben.

 

Hovedfaktoren bag duoens fravær er naturligvis skader.

Begge midtbanespillere er i øjeblikket sat på sidelinjen med ret langsigtede problemer. Klopp siger, at han vil holde dem væk “i et stykke tid”.

Selvom de var i Champions League-truppen, kunne det have været en dum beslutning fra Liverpools side, hvis de ikke var kommet sig inden afslutningen af ​​gruppespillet.

Med VM, der kommer til Qatar i december, vil hans UCL-gruppespil også blive forkortet i år. Det slutter den 2. november.

Hvis Liverpool har alvorlige bekymringer om, at hverken Oxlade-Chamberlain eller Keita vil være 100 % i form til den tid, ville det være meningsløst at sætte dem på holdet.

Men forståeligt nok vil spillerne blive fornærmet over udeladelserne.

Fabrizio Romano mener, at begge sandsynligvis vil lede efter en løsning før eller siden. Romano, der udelukkende skrev for CaughtOffside, med henvisning til parudeladelsen og udtalte:

“Keita havde allerede sine chancer i sommer, men Liverpool ønskede at beholde ham, fordi Klopp ser ham som en nøglespiller i rotationen.”

Liverpool-fans vil ikke blive overrasket, hvis Keita forlader klubben næste sommer.

Da han kom til klubben efter et stort skifte fra RB Leipzig i 2018, ønskede mange, at midtbanespilleren skulle være svaret på kreative problemer i Liverpool-motoren.

Hans tid hos Merseyside var dog plaget af skader, og intensiteten i Premier League var for meget for ham.

I mellemtiden udløber Oxlade-Chamberlains kontrakt med Liverpool næste sommer. Det betyder, at han sandsynligvis vil forlade klubben i slutningen af ​​sæsonen efter at have været plaget med lignende skader i det nordvestlige England.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk