FA er utilfreds med Chelseas behandling af Reece James-skade

Reece James. Foto: Shutterstock.

Chelsea har bekræftet, at Reece James vil gå glip af op til otte uger med en skade, hvilket stiller hans VM-plads med England i tvivl – og FA er mildest talt ikke glade.

 

Chelsea er begyndt at møde modreaktioner for behandlingen af ​​Reece James, hvor forsvarsspilleren nu er ude i længere tid end først antaget. Han pådrog sig en skade i Blues’ sejr over AC Milan, og de tidlige indikationer var, at skaden ikke var alvorlig.

Den er dog værre end først antaget, og den 22-årige står nu over for et kapløb om at blive fit til VM i Qatar, ifølge football.london. James gik ned med knæet i anden halvdel af onsdag aftens 2-0-sejr på San Siro efter en kollision med Theo Hernandez.

Han krævede behandling på banen og forsøgte at fortsætte, før han senere blev erstattet af Cesar Azpilicueta. Mens Chelsea-truppen rejste tilbage onsdag, forblev James i Milano i stedet for at vende tilbage til Cobham med det samme for test og behandling.

James gennemgik yderligere scanninger torsdag, som afslørede, at omfanget af hans skade er værre end oprindeligt håbet. Og da Cobham-kandidaten sandsynligvis vil gå glip af VM i november, siges fodboldforbundet at være utilfredse med, hvordan Chelsea håndterede spilleren, som nu er sat til at være ude i otte uger.

Ifølge MailOnline er FA utilfredse med det vestlige Londons behandling af forsvarsspilleren. Rapporten siger, at FA har forespurgt, om klubben tillod James at blive i Milano på grund af den store risiko.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen