FA bekræfter tilbagevenden af ​​Premier League-fodbold

Premier League. Foto: Shutterstock.

Som forventet mødes Newcastle og Bournemouth på St James’ Park.

 

I en erklæring udgivet af fodboldforbundet mandag morgen, bekræftede det styrende organ, at engelsk fodbold vender tilbage til at spille på alle niveauer i denne uge.

Der er stadig tvivl om gennemførligheden af ​​en kamp mellem Arsenal og Brentford  – begge London-baserede klubber – men ellers vil alle Premier League-kampe fortsætte uden den forventede udsættelse næste weekend. Klubberne skal gøre rent bord.

Fodbold genoptages på stadioner og TV i Storbritannien samt radio- og streamingtjenester rundt om i verden, efter at kampene blev midlertidigt suspenderet sidste weekend efter dronning Elizabeth II’s død.

Hver kamp vil dog blive gennemgået for at sikre, at de nødvendige forholdsregler overholdes, og at den kongelige begravelse næste mandag passer ind i programmet.

Kampe risikerer at blive udsat

Som sådan har en kamp som den mod Arsenal endnu ikke fået grønt lys til næste weekend. Ifølge visse nyhedsmedier er midtugens Europa League-kamp mellem Arsenal og den hollandske klub PSV (planlagt til torsdag) blevet aflyst.

Liverpools besøg i Chelsea næste weekend kan også blive udeladt af listen, da De Blå også skal være vært for de røde på Stamford Bridge i London.

Sammenfattende er de kampe, der risikerer at blive udsat, Brentford og Tottenham Leicester City, som er vært for Arsenal.

Liverpool vs. Chelsea kan alle være i fare afhængigt af, hvad der sker i London næste weekend. The Athletics rapporterede, at “i London anslås det, at der er 10.000 politibetjente på vagt, og de lokale Metropolitans styrker er suppleret med kolleger rekrutteret fra andre dele af Storbritannien.”

Dette tegner sig for det meste af de potentielle organisatoriske problemer, som andre begivenheder som fodboldkampe kan udgøre for byen og dens sikkerhedsstyrker.

Alle kampe, der spilles om mandagen på begravelsesdagen, vil blive uigenkaldeligt aflyst, uanset niveau. Næste fredag ​​er der to kampe på programmet, men mandagen efter denne spilledag spilles ingen kampe.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk