Erik ten Hag roser Manchester United-spillerne efter sejr over Tottenham

Erik ten Hag. Foto: Shutterstock.

Mål fra Fred og Bruno Fernandes sikrede en storslået 2-0-sejr til Man United mod Tottenham i Premier League på Old Trafford.

 

Erik ten Hag udtrykte, hvor sjovt det var at se Manchester United i sin debrief med spillerne efter deres 2-0-sejr over Tottenham.

Ten Hag præsiderede over Uniteds bedste præstation i sæsonen onsdag aften på Old Trafford, hvor mål fra Fred og Bruno Fernandes sikrede en rigt fortjent sejr mod Premier Leagues tredjeplacerede hold.

United angreb Hugo Lloris’ mål med 28 skud for at rykke til en plads inden for et point fra top fire før rejsen til Chelsea på fjerdepladsen lørdag.

“Jeg er tilfreds med holdet, klart,” sagde Ten Hag. “Jeg synes, det var den bedste holdpræstation hidtil i denne sæson, så du kan se i dag, at vi udvikler os.

“Du ser i de sidste uger, hvordan vi ønsker at spille, vi ønsker at blive bedre hver gang på banen. Selvfølgelig er det ikke hver dag, men i dag mod denne Spurs, et virkelig fantastisk hold indtil videre i denne sæson, er det virkelig svært at spille dem.

“Men jeg sagde til drengene i omklædningsrummet, det var virkelig sjovt at se dem.

“Formen vil gå op og ned . Jeg er realistisk, det vil ikke kun gå på denne måde, men vi viser, at vi kan nå et ganske godt niveau, og det er baseret på en vis filosofi.

”Det er baseret på visse regler og principper, så vi skal leve efter disse regler og principper, og hvis vi gør det, kan vi opnå et godt niveau og den bedste præstation.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen