Erik ten Hag kommenterer på, hvilken position Christian Eriksen skal spille

Den talentfulde Christian Eriksen skal spille for Man Utd Foto: Shutterstock.

Manchester United ser ud til at annoncere Christian Eriksen på en fri transfer, men hvor skal han spille?

 

Manchester United søger at opgradere midtbanen til sommer for fuldt ud at implementere Erik ten Hags vision.

Manchester Evening News skriver, at selvom klubben har aftalt en aftale med Barcelona for Frenkie de Jong – men endnu ikke er enige om personlige vilkår med spilleren – har de også aftalt en principaftale med Christian Eriksen om at underskrive midtbanespilleren på en gratis transfer.

Eriksen har stor erfaring i Premier League, hvor han har spillet i flere roller for både Tottenham Hotspur og Brentford. Den danske midtbanespiller har også trænet under Ten Hag før, da han arbejdede med Ajax for at genvinde konditionen efter sit hjertestop og før hans fantastiske tilbagevenden til Premier League i sidste sæson.

Men hvilken position vil Eriksen spille for United? Fans har diskuteret dette online, og Ten Hags seneste pressekonference kan utilsigtet have givet et hint.

Bruno Fernandes er forståeligt nok Uniteds startnummer 10, men mange troede, at Eriksen ville fungere som back-up for midtbanespilleren, men det rejste så spørgsmål om, hvor Donny van de Beek ville spille.

Men Ten Hag sagde til medierne på sin seneste pressekonference af sin tidligere Ajax-protegé: ” Han kan både spille dybt og højt, det kender jeg fra fortiden.

“Hans bedste position er i modstanderens felt og at spille lige bag angriberen. Han har en rigtig god fornemmelse for at være i den rigtige position.”

Dette kunne betyde, at Eriksen kunne blive spillet dybere som en del af omdrejningspunktet i United, som han gjorde i Brentford i denne sæson, eller ude på banen som hos Spurs under Mauricio Pochettino. Han kunne være ideel i en dybtliggende playmaker-rolle, skabe fra længere tilbage end Fernandes og give United flere muligheder for at få bolden op ad banen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen