Erik ten Hag formår stadig ikke at løse ét stort Manchester United-problem

Erik ten Hag. Foto: Shutterstock.

Man United-chefen har vendt udviklingen efter en uheldig start, men der er et stort problem tilbage.

 

Manchester United ser ud, som om de endelig begynder at omfavne den nye manager Erik ten Hags metoder.

Det var en klæbrig start for hollænderen med successive nederlag til Brighton og Brentford, der ikke var en del af manuskriptet. Siden da har United udviklet en spændende spillestil og er på vej ind i søndagens Premier League-kamp hjemme mod West Ham med en syv-kamps ubesejret rekord i alle turneringer.

Der er dog et uønsket biprodukt af denne nye stil under Ten Hag, og det vedrører holdets disciplin. Indrømmet, United har måske endnu ikke set en spiller modtage et rødt kort i denne periode, men de har den fælles værste statistik, når det kommer til at hente advarsler.

United, Everton og Nottingham Forest har alle indsamlet hele 32 gule kort. United har spillet færrest kampe (11) af disse tre, hvilket betyder, at de i gennemsnit henter næsten tre kort pr. kamp.

Til sidst indhenter disse statistikker spillerne, hvilket Scott McTominay kan bevidne. Han gik glip af en ligakamp efter at have fået fem advarsler, og nu er yderligere to spillere på nippet til at følge trop.

Bruno Fernandes og Diogo Dalot er begge på fire gule kort indtil videre. Hvis en af ​​de portugisiske spillere ser gult mod West Ham, vil de være tvunget til at sidde ude i næste ligakamp, ​​på udebane i Aston Villa den 6. november.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen