Erik ten Hag forklarer, hvorfor Manchester United henter spillere fra Holland

Erik Ten Hag. Foto: Shutterstock.

Tyrell Malacia og Lisandro Martinez var i Eredivisie i sidste sæson, og Christian Eriksen kom i sin tid frem i Ajax.

 

Manchester United-manager Erik ten Hag insisterer på, at han gerne vil købe engelske spillere, men deres værdi er for høj.

United har hentet Tyrell Malacia og Lisandro Martinez fra Eredivisie-klubber, mens Christian Eriksen kom til en fremtrædende plads i Ajax og trænede under Ten Hag, da han tidligere på året var fri agent.

Ten Hag har også rettet sig mod Ajax’ midterforsvarer Jurrien Timber og angriberen Antony, mens United fortsætter med at forfølge Barcelonas midtbanespiller Frenkie de Jong, som Ten Hag trænede i 18 måneder i Ajax.

United er begrænset af profilen af ​​spillere, de kan målrette mod på transfermarkedet, da de ikke formåede at kvalificere sig til Champions League, men de har investeret 55,3 millioner pund (479 mill. danske kroner) i den argentinske internationale Martinez.

Tidligere på måneden flyttede Raheem Sterling til Chelsea fra Manchester City for 47,5 millioner pund (414 mill. danske kroner), hvilket steg til 50 millioner pund, og Jack Grealish blev sidste år engelsk fodbolds første spiller på 100 millioner pund (872 mill. danske kroner). United gjorde Harry Maguire til den dyreste forsvarsspiller i spillets historie til £80 millioner (698 mill. danske kroner) for tre år siden, og Jadon Sancho ankom for £72,9 millioner (636 mill. danske kroner) sidste år.

Den ‘engelske skat’ ramte United i 2019, da de investerede 50 millioner pund (436 mill. danske kroner) i Aaron Wan-Bissaka, som nu er tilgængelig for overførsel. Senior United-kilder udtalte på det tidspunkt, at deres præference var at rekruttere britiske spillere, og Ten Hag gentog det, på trods af at han foretrækker kendskab til hans tre tilføjelser.

“Jeg vil gerne købe engelske spillere, fordi jeg tror, ​​der kun er ét kriterium, og det er kvalitet i kombination med prisen,” forklarede Ten Hag. “Det ser ud til, at engelske spillere er ret dyre. Det er et faktum, du ikke kan benægte. I sidste ende handler det om kvalitet.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk