Erik ten Hag enig med Murtough om at gå efter Jude Bellingham

Manchester United-boss Erik ten Hag er enig med John Murtough, når det kommer til at forfølge Jude Bellingham, som også er ønsket af Liverpool.

 

Manchester United-duoen Erik ten Hag og John Murtough er angiveligt blevet enige om, at Jude Bellingham skal være deres øverste transfermål til næste sommer. Borussia Dortmund-stjernen har været i fin form i denne sæson og scoret syv mål i Bundesligaen og Champions League tilsammen. Men Liverpool vil også have den 19-årige – og historien tyder på, at de vil have deres chancer…

Manchester United var tæt på at hente Bellingham tilbage i sommerens transfervindue 2020, da Ole Gunnar Solskjær var manager.

Det endte dog med at glippe idet Dortmund lokkede midtbanespilleren til Westfalenstadion med garanti for almindelig førsteholdsfodbold.

United brugte hele sidste sommer på at jagte Frenkie de Jong, blot for at gå glip af det, men var i stand til at hente både Casemiro og Christian Eriksen.

Ifølge The Mirror har de dog genoplivet deres interesse for Bellingham – med både Ten Hag og Murtough opsat på den tidligere Birmingham-stjerne.

Liverpool er dog også med i billedet, hvor Jurgen Klopps hold i øjeblikket ses som frontløberne, når det kommer til at lande den engelske landsholdsspiller.

Express Sport vil nu tage et kig på fire spillere, der har valgt De Røde frem for De Røde Djævle i de seneste år, hvor Bellingham potentielt er den næste.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen