Englands koner og kærester booker ophold på luksuskrydtogtsskib

Foto: Shutterstock.

Det er allerede lykkedes for koner og veninder fra det engelske hold at få overnatning til det kommende VM sikret, og nogle har valgt et luksuriøst off-shore krydstogtskib i stedet for et hotel

 

Englands stjerners hustruer og kærester er angiveligt begyndt at booke et luksuskrydstogtskib på 1 mia. pund, som et kapløb om overnatning i Qatar, før VM går i gang.

Gareth Southgates Three Lions bookede deres plads i turneringen så langt tilbage som i november med en næsten fejlfri kvalifikationskampagne efter at have vundet otte af deres ti kampe i en gruppe, der omfattede hold som Polen, Ungarn og minnows San Marino.

Siden da har FA, tilhængere, såvel som spillernes familier forsøgt at reservere overnatning i Qatar, på trods af at den nuværende chef Southgate stadig har overvejelser omkring at overtage sin endelige trup til turneringen.

Nogle partnere ser allerede ud til at have taget springet – bogstaveligt talt – med at få styr på deres baser for turneringen på tværs af november og december, hvor nogle har satset på et offshore-krydstogtskib på 1 milliarder britiske pund (8 milliarder danske kroner)

Ifølge The Sun vil en håndfuld ‘WAG’er’ og deres familier opholde sig på det luksuriøse MSC World Europa under hele turneringen. Skibet tilbyder gæsterne seks pools, 14 jacuzzier med havudsigt, saloner, butikker, restauranter, barer og den længste tørrutschebane til søs og beskrives som et “flydende palads”.

Priserne for at bo på skibet på 205.700 tons starter med en pris på 300 britiske pund (2600 danske kroner) per nat for et dobbeltværelse, selvom prisen kan stige op til 690 britiske pund (5.748 danske kroner) per nat. Det betyder at en samlet pakke for et ophold på skibet i alt vil kunne løbe op i i 6.000 britiske pund  (50 tusind danske kroner.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen