Englands chefer frygter, at Gareth Southgate vil forlade jobbet

Gareth Southgate. Foto: Shutterstock.

Englands boss Gareth Southgate er under pres med Three Lions, der ikke har vundet nogen af deres sidste fem kampe i alle turneringer.

 

Englands chefer i FA frygter, at Gareth Southgate vil stoppe som træner, uanset hvordan De Tre Løver klarer sig i Qatar ved VM denne vinter. Den 52-årige har genskabt håbet til nationen i de seneste turneringer, men efter at have spillet fem kampe uden sejr er han nu under pres. Og selvom den tidligere Middlesbrough-boss ikke bliver afskediget lige nu, er der ægte frygt blandt hans overordnede for, at hans tid lakker mod enden.

Men på trods af, at resultaterne er blevet forværrede lige siden deres mislykkede forsøg på at vinde EM sidste sommer, ønsker FA, at den 52-årige bliver.

Der er dog bekymringer bag kulisserne om, at Southgate forlader rollen, uanset hvordan England klarer sig ved det kommende VM i Qatar ifølge Daily Mail.

The Three Lions er en af favoritterne til at regere suverænt i Mellemøsten, især efter deres imponerende præstationer ved de sidste to store turneringer.

Og de kæmpede sig frem til finalen i EM 2020 sidste sommer, kun for at lide nederlag mod Italien, efter at Luke Shaws mål havde givet dem en tidlig føring.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen