Efter Pique-pensionering: Barca går efter at tegne kontrakt med Manchesterstjerne

Bernardo Silva. Foto: Shutterstock.

Barcelona er nu klar til at købe Bernardo Silva fra Manchester City, efter at Gerard Pique annoncerede sin pensionering.

 

Det oplyser SPORT, som mener, at Xavi nu har den nødvendige økonomi til at forfølge den portugisiske landsholdsspiller, som er opsat på et skifte til Camp Nou.

Det spanske nyhedsmedie mener, at Silva ønskede at slutte sig til Barcelona i løbet af sommeren, men underskrifterne med Robert Lewandowski, Jules Konde, Raphinha og andre gjorde en aftale svær at gennemføre.

Pique tjente 103.000 pund (875.000 dansk kroner) om ugen i Catalonien, og med de lønninger, der nu er frigivet, mener SPORT, at Barcelona har råd til at tage et seriøst skridt for Silva.

Barcelona var allerede indstillet på at forfølge manden for 43 millioner pund (365 millioner danske kroner) i slutningen af ​​sæsonen, selvom de pludselige nyheder om Pique har åbnet for en mulighed i januar.

Silva siges fortsat at være ivrig efter at flytte, selvom Barcelona bliver nødt til at overbevise Pep Guardiola om at skille sig af med en nøglespiller i midten af ​​sæsonen, hvilket ser ud til at blive det store knudepunkt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen