Dyster start for Manchester United

Foto: Shutterstock.

Manchester United tabte hjemme til Brighton i sæsonens åbningskamp.

 

Manchester United-manager Erik ten Hag har angiveligt brugt denne uge på at genoprette sit holds selvtillid efter at have udholdt en trist start på Premier League-sæsonen. De Røde Djævle har været ret positive i pre-seasonen. Men den optimisme forsvandt hurtigt efter nederlaget til Brighton på Old Trafford.

Efter en forfærdelig 2021/22-sæson var der håb om, at dette år kunne markere begyndelsen på en ny æra for klubben. Med sine 20 Premier League-titler har han vundet Champions League og de hjemlige pokalturneringer. I divisionen blev han nummer 6, mens han skuffede i. Det var klubbens femte sæson uden trofæ i træk og deres værste sæson siden 1974.

Pre-season tegnene var noget opmuntrende. Klubben leverede nogle imponerende resultater. Hans 4-0-sejr over Liverpool er en af ​​de mest bemærkelsesværdige. I mellemtiden begyndte angrebstrioen Anthony Martial, Marcus Rashford og Jadon Sancho at danne et farligt partnerskab.

Men den indledende følelse af selvtillid følte fans og spillere hurtigt fordampe i første halvdel af åbningskampen mod Brighton. De samme defensive problemer, som holdet havde  i sidste sæson, dukkede op igen, og holdet manglede tro på, at de kunne komme tilbage i kampen efter at have været kommet bagud.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk