Dortmund sætter udbudsprisen for Jadon Bellingham

Jude Bellingham. Foto: Shutterstock.

Dortmund vil kræve et britisk transferrekordgebyr for at skille sig af med Jude Bellingham denne sommer, hvor Manchester United, Liverpool og Chelsea skal kæmpe om hans underskrift.

 

 

Den 19-årige afviste et skifte til Old Trafford i 2020 for at flytte til Tyskland for 25 millioner pund (200 millioner danske kroner).

Bellingham er blomstret op i Bundesligaen, og han har allerede 15 landskampe for England efter at have fået sin debut for mindre end 18 måneder siden.

Midtbanespilleren har været stærkt forbundet med et skifte til Liverpool, især i betragtning af Jurgen Klopps ønske om at hente en ny midtbanespiller.

Men United og Chelsea forventes begge at konkurrere om Bellingham, hvor midtbanespilleren menes at være et talent, der unikt i generationen.

Dortmund er fast besluttet på at beholde ham, men Bellingham har kun to år tilbage af sin aftale, hvilket betyder, at det vil være klubbens sidste chance for at få så stort et gebyr som muligt for ham.

Med det i tankerne siger Athletic, at tyskerne vil sætte en pris på 131 millioner pund (1,1 milliarder danske kroner) for Bellingham.

Det ville betyde et transferrekordgebyr for en britisk spiller. I øjeblikket er det 100 millioner-pund (800 millioner danske kroner), der blev betalt for Jack Grealish i 2021 af Manchester City.

Liverpool slog deres klubtransferrekord sidste sommer for at underskrive Darwin Nunez i en aftale på 85 millioner pund (700 millioner kroner) fra Benfica, mens United gjorde Antony til deres næstdyreste spiller nogensinde efter hans ankomst for 85 millioner pund (700 millioner kroner) fra Ajax.

Det er sandsynligt, at alle interesserede parter vil starte budgivningen langt tættere på 90 millioner pund (cirka 700 millioner danske kroner) for Bellingham.

Dortmund ønskede 114 millioner pund (900 millioner danske kroner) for Jadon Sancho i 2020, før de solgte ham til United for omkring 72 millioner pund (600 millioner danske kroner) 12 måneder senere.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen