Donny van de Beek skal bruges i ‘bytteaftale’ for AC Milan-stjerne

Donny van de Beek. Foto: Shutterstock.

Donny van de Beek havde håbet på at se sin Man United-karriere komme i gang under Erik ten Hag.

 

Manchester United kunne angiveligt se ud til at bruge Donny van de Beek som en make-weight i en aftale, da de ser ud til at forbedre deres midtbane.

Ifølge en rapport fra det italienske CMW er United parat til at tilbyde hollænderen til AC Milan i en byttehandel for Ismael Bennacer. Den 24-årige har udmærket sig, siden han kom til Milan i 2019 og tiltrækker sig angiveligt masser af opmærksomhed fra Premier League, inklusive United.

Det forlyder, at de italienske giganter ønsker £38 millioner (332 mill. danske kroner)for hans underskrift denne sommer. Men United er parat til at tilbyde dem Van de Beek i håbet om, at de bliver bedt om at betale færre kontanter på forhånd.

Herudover er Cristiano Ronaldos muligheder, da han søger et skift væk fra United, alvorligt svindende, med Atletico Madrid som det seneste hold, der angiveligt har trukket sig.

Efter at Bayern München afviste chancen for at lave et træk, og Chelsea angiveligt trak sig ud af forfølgelsen, menes Atletico at have besluttet, at de ikke er i stand til at tilbyde ham en aftale. Marca siger, at den spanske klub ikke har økonomien til at støtte en transfer.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk