Diego Costa reagerer på Eden Hazards Chelsea-bemærkning

Diego Costa. Foto: Shutterstock.

Diego Costa reagerer på Eden Hazards gamle Chelsea-bemærkning og forklarer sin beslutning om at vende tilbage til Premier League for Wolves forud for sin anden debut mod Man City.

 

 

Den 33-årige blev hentet på en kortsigtet aftale for at kompensere for det enorme tab, Molineux-klubberne led med deres store  spiller Sasa Kalajdzic, som blev skadet i 1-0 Southampton-sejren.

Den østrigske angriber er blevet opereret i knæet og er nu på en lang rejse mod bedring. Der har ikke været nogen tidsramme for hans fulde bedring, men nødsigneringen af ​​den to gange Premier League-vinder antyder, at den høje nummer 9 ikke vil være tilbage i kampen i et stykke tid.

Dette giver derfor den tidligere spanske landshohldsspiller en chance for at få sin anden kamp i den engelske topklasse, efter at have scoret 82 mål over 120 kampe i Chelseas farver, . Ud over at have en unik evne til at vinde på topniveau, som demonstreret af de tre trofæer, der blev vundet under hans tid i West London, havde Costa altid en personlighed, som gav ham et godt forhold til sine holdkammerater.

Ikke mindst folk som Eden Hazard, David Luiz, Oscar og Willian, der har stemplet Wolves’ nye talismaniske figur som ‘kongen af ​​jokere’. Det er en bemærkning, som den pågældende spiller selv er enig i.

“Ja, jeg er rustik,” bekræftede han til Wolves TV. “Nej, men rigtig mange mennesker siger, at min præstation på banen giver det indtryk.

“På banen har jeg altid et vredt ansigt på, så at sige rustikt, det er det udtryk, jeg bruger med disse fyre (tidligere Chelsea-holdkammerater). Jeg tror, ​​det er en del af vores daglige liv.

“Vi er mere sammen med vores holdkammerater end vores familier, og hvis vi ikke har et godt arbejdsmiljø, hvis du ikke kan have det sjovt med dem, endnu mere, når du bruger så meget tid langt væk hjemmefra, så vil jeg hellere fjolle lidt, joke og endda her, hvor jeg ikke ved, hvordan man taler engelsk så godt, du har portugisere og spaniere, men det er en måde at interagere med alle på.

“På min egen måde efterligner jeg selv, hvis det er nødvendigt, men jeg vil gøre mig forståelig.”

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen