Det nye Tottenham-køb Richarlison ramt af karantæne for at kaste blus på Goodison Park

Richarlison får straf for at have kastet et blus på Goodison Park. Foto: Shutterstock.

Richarlison bliver nødt til at vente med at få sin Tottenham Hotspur-debut, fordi FA gav ham en en-kamps karantæne for at kaste et blus ind i publikum på Goodison Park i maj.

 

Brasilianeren scorede kampens eneste mål, da Everton slog Chelsea i Premier League, en afgørende sejr, da de afværgede nedrykning under Frank Lampard.

Der var dog kontroversielle scener, efter at Richarlison scorede sejrsmålet, da han greb et tændt blus, der var blevet smidt ud på banen og sendte blå røg ud.

Angriberen kastede blusset tilbage på tribunen, hvilket udløste en FA-undersøgelse af hans handlinger.

Undersøgelsen er afsluttet med en uafhængig tilsynskommission, der besluttede, at Richarlison skal sidde ude i en kamp, Tottenhams sæsonåbner mod Southampton i august, mens han også er blevet idømt en bøde på 25.000 pund (219 tusind danske kroner).

Everton så ikke ud til at være for nervøs over hændelsen på det tidspunkt, og sagde i en erklæring: “Vi vil undersøge sagen, men hvad os angår, forsøgte Richarlison at smide den væk fra banen.”

Siden hændelsen har Toffees solgt angriberen til Spurs for en indledende pris på £50 millioner (439 mil. danske kroner), som kan stige til £60 millioner (527 mil. danske kroner) med tilføjelser.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk