Dana White om Conor McGregor – Floyd Mayweather-revanchekamp

Dana White. Foto: Shutterstock.

Talem om en potentiel revanchekamp mellem Conor McGregor og Floyd Mayweather er blevet stemplet som “Bull****” af UFC-præsident Dana White.

 

For fem år siden udkæmpede den tidligere dobbelte UFC-mester i sværvægt McGregor og bokselegenden Mayweather en boksekamp. Kampen blev den næstmest indbringende kampsportsbegivenhed nogensinde. McGregor blev stoppet af Mayweather i 10. runde og vendte senere tilbage til UFC, men her har han tabt tre af sine fire kampe siden den berømte “pengekamp.

Parret er tæt på at gå med til en omkamp, ​​men skændes om potentielle spilleregler.

Dana White, der kraftigt promoverede den første kamp, ​​nedspillede enhver chance for en omkamp og sagde: – Det hele er noget lort. De fyre taler bare på sociale medier, som de gør.

UFC-chefen gik endnu længere og sagde, at han skulle være dement for at arrangere en omkamp mellem McGregor og Mayweather. Hvis der skulle være en omkamp, ​​ville det ikke være en opvisningskamp, ​​da McGregor insisterer på, at kampen er på hans og Mayweathers karriererekorder.

Personlige vilkår er aftalt

Forudsætningen for, at en kamp bliver en realitet, er, at Floyd er villig til at sætte sin karriererekord på spil – så kampen ikke bliver en opvisningskamp, men et officielt opgørr i 70 kg klassen.

– Indtil videre er det alt, vi ved,” sagde en kilde til The Sun.

– Dette bliver Floyds sidste optræden i ringen, så det er ikke en kamp, man ønsker at gå glip af. Aftalen er meget tæt på at blive afsluttet.

“Begge parter er blevet enige om personlige vilkår. Dette vil være det endelige opgør, og rekorden vil være på spil. Floyd ser dette som slutningen på Mayweather-æraen og begyndelsen på Jevonta Davis-æraen. Han tror på, at det bliver den største aftenkamp nogensinde og siger, at folk hellere mågøre sig klar, fordi det bliver en spektakulær kamp. Lige nu ønsker Conors hold, at kampen går over 10 runder.

McGregor-Mayweather-kampen blev solgt for 31,7 millioner DKK på pay-per-view-basis, kun 2,2 millioner DKK  under rekorden fra Mayweathers kamp i 2015 mod Manny Pacquiao. Floyd tjente omkring 2,06 milliarder kroner for sin 50. professionelle sejr, mens McGregor, der fik sin professionelle boksedebut den aften, fik 959 millioner kroner med sig hjem.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen