Crooks: “Ronaldo desværre en del af Uniteds fortid”

Marcus Rashford. Foto: Shutterstock.

Marcus Rashford er startet som centerforward i Manchester Uniteds sidste fire Premier League-kampe, hvor træner Erik Ten Hag valgte ham frem for Cristiano Ronaldo.

 

Garth Crooks har støttet beslutningen om at droppe Cristiano Ronaldo til fordel for Marcus Rashford med den begrundelse, han er “en del af Manchester Uniteds fortid”.

Den 37-årige Ronaldo har kun fået én kamp i Premier League i denne sæson, og det var i 4-0-nederlaget til Brentford i sidste måned.

Ronaldo har været udtaget til alle kampe, men i de fleste af dem har han været på bænken uden mål.

Rashford har startet hver kamp for United i denne sæson.

Han spillede i venstre side af de forreste tre mod Brighton og Brentford, men har spillet som centerforward i sine sidste fire kampe, som alle er vundet.

Rashford scorede to gange og leverede en assist i søndagens 3-1-sejr over Premier League-lederne Arsenal.

Den engelske landsholdsspiller scorede også et mål i sin 2-1-sejr mod de bitre rivaler Liverpool.

Rashford udholdt en mareridtskampagne under Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnick sidste år. Her scorede han kun fem mål i alle turneringer.

Det var den værste tilbagevenden i hans karriere til dato, hvor han scorede 43. mål mellem august 2019 og maj 2021.

Ronaldo har kun et år tilbage af sin nuværende kontrakt. Han forventes at spille en støttende rolle for United i denne sæson.

Den rette beslutning

BBC Sport kritiker Crooks opfordrede Ten Hag til at spille Rashford længere fremme og ville elske at se Red Devils-chefen få mest muligt ud af ham.

“Rashford ser ud til at have sikret sig at starte inde i stedet for Cristiano Ronaldo,” skrev Crooks i denne uges holdspalte.

“Det er klart, at Erik ten Hag tog den rigtige beslutning.”

“Rashford er en del af Uniteds fremtid. Ronaldo er desværre en del af Uniteds fortid, og det påvirker naturligvis alle store spillere.”

Men det er på tide at se, om Rashford kan bringe dem tilbage til deres glansdage.

Det er, hvad han skal opnå, hvis han vil at lede Uniteds angreb og holde Ronaldo på bænken.

“For at gøre det skal Rashford score mange mål. Han så godt ud mod Arsenal og scorede begge mål godt. Men for at være den bedste spiller skal han holde fokus, og han skal score mange mål. Vi skal bevare den konsistens, der manglede i sæsonen.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk