Cristiano Ronaldos svar på lånekrav fra Sporting taler meget om Man Utd-exit

Christiano Ronaldo. Foto: Shutterstock.

Cristiano Ronaldo har brudt sin tavshed for at afvise rapporter, der hævder, at veteranen planlægger at forlade Manchester United for at genindtræde i sin barndomsklub, Sporting Lissabon, på leje.

 

Cristiano Ronaldo har endelig brudt sin tavshed for at annullere påstande om, at han kunne genindtræde i Sporting Lissabon til sommer – men hans fremtid i Manchester United er fortsat usikker.

Den portugisiske veteran kastede en stor bombe på Erik ten har tidligere på måneden, da han gjorde det klart, at han gerne ville forlade Old Trafford til sommer, hvis klubben får et passende bud på ham – blot 12 måneder efter, at han gjorde en fantastisk tilbagevenden til klubben. Premier League.

Ronaldo er desperat efter at spille Champions League- fodbold næste semester og er blevet sat i forbindelse med et væld af klubber, der ville være i stand til at tilbyde ham, hvad han higer efter. Der er dog opstået snak om en tilbagevenden til Sporting Lissabon, Ronaldos drengeklub, de seneste dage.

Det var endda blevet hævdet, at Ronaldos bil var blevet opdaget uden for Sportings stadion, hvor det portugisiske sport TV hævdede, at United-esen var i forhandlinger om et potentielt udlån. Men den 37-årige har nu slået tilbage på disse rapporter og stemplet dem som “falske” i et opslag på sociale medier.

Ronaldo brugte kun en hel sæson på bøgerne hos Sporting, før han blev lokket til Premier League i sommeren 2003. Hans beslutning om at afvise en potentiel tilbagevenden til Portugal ser dog ud til at indikere, at angriberen er fast besluttet på at lande et skifte til en. Af Europas største klubber – især da han hidtil har nægtet at lukke ned for links til andre potentielle bejlere.

På trods af Ronaldos ønske om at forlade Old Trafford denne sommer, er det stadig at se, om den tidligere Real Madrid- og Juventus – man får sit ønske.

Uniteds Premier League-rivaler, Chelsea, blev også sat i forbindelse med et chokskifte for Ronaldo, men Blues-boss Thomas Tuchel og klubbens nye medejer, Todd Boehly , besluttede sig for ikke at gå efter angriberen. Bayern München har også udelukket at forsøge at underskrive United-esen, der plyndrede 24 mål i alle turneringer sidste periode.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Brian
Brian
8 months ago

Bedste fodboldspiller

Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk