Cristiano Ronaldos Man Utd fejlvurdering giver bagslag, mens transfersagaen buldrer videre

Cristiano Ronaldo ser ud til at forlade Manchester United efter kun en sæson i klubben. Foto: Shutterstock.

Cristiano Ronaldo ser ud til at forlade Manchester United efter kun en sæson i klubben, og hans tidligere fejlvurdering er vendt tilbage for at hjemsøge ham 12 måneder senere.

Manchester United har måske endelig sikret sig deres første signatur under Erik ten Hag , men hollænderen har fået et kæmpe slag, da Cristiano Ronaldo tilsyneladende ønsker at forlade klubben.

Underskrivelsen af ​​Tyrell Malacia fra Feyenoord er blevet lidt overskygget af Ronaldos bøn om at forlade klubben, og den portugisiske stjerne forbliver væk fra træning, da hans deltagelse på deres pre-season tour nu er tvivlsom. Det var ment som en eventyrlig tilbagevenden for Ronaldo sidste sommer, da den femdobbelte Ballon d’Or-vinder var ivrig efter at bringe succes tilbage til den klub, han elsker.

Men mindre end 12 måneder senere ønsker han allerede at forlade United, efter at det ikke lykkedes dem at sikre Champions League- fodbold til den kommende sæson. Og Ronaldo fortryder muligvis alvorligt sin alvorlige mangel på dømmekraft, der fik ham til at vende tilbage til Old Trafford.

Ronaldo skabte sig et navn i United efter at være blevet opdaget under en pre-season-kamp mod Sporting Lissabon tilbage i 2003. Sir Alex Ferguson trak sig alt for at købe ham, og seks år senere blev han den dyreste signing af alle- tid, da Real Madrid sprøjtede 80 millioner pund.

Den portugisiske stjerne fortsatte med at opnå utrolig succes med Madrid, før han nød tre år i Juventus , men stod tilbage med gode minder fra United. Ronaldo holdt de rørende øjeblikke med Ferguson og hans forhold til fansene tæt på hans hjerte, og United var stadig det bedste hold i England, da han forlod i 2009.

Ronaldo er bestemt ikke dum, og fodboldverdenen kan se, hvor langt de er faldet, siden Ferguson forlod klubben. Men selv Ronaldo kan ikke have indset, hvor meget tingene har ændret sig på Old Trafford, da han var ekstremt naiv over for de dybere problemer, der stadig er i klubben.

Ronaldo: Den bedste beslutning

Under sit første interview efter at have skrevet under for United, sagde Ronaldo: “Jeg tror, ​​det er den bedste beslutning, jeg har truffet. Det er lige præcis efter min mening.

“Jeg flyttede fra Juve nu til Manchester, det er et nyt kapitel, jeg er så glad og glad, og jeg vil fortsætte igen, skrive historie, forsøge at hjælpe Manchester med at opnå fantastiske resultater, vinde trofæer og nummer et af dem for at vinde store ting.”

Men hans ‘bedste beslutning’ kan vise sig at være en af ​​hans værste, da Ronaldo risikerer at bryde sit formodede skudsikre forhold til fansene, mens han tvinger en flytning væk, og hans løn er angiveligt faldet på grund af en klausul i hans kontakt omkring klubbens Champions League-status.

Væk er den hårde, modstandsdygtige United-side af fortiden, og i stedet er et hold af spillere, der ville være blevet overset for et årti siden. Og da Glazer-ejerskabet viser sig at være mere og mere giftigt for fansene, vil Ten Hags projekt ikke være nogen hurtig løsning.

Ronaldo er en genial spiller, en af ​​de bedste, der nogensinde har gjort det, men med sine 37 år er det ikke ligefrem noget, han har meget af på dette tidspunkt i sin karriere. Og den portugisiske stjerne skal spille i Champions League for at bevare sin arv.

Den femdobbelte Ballon d’Or-vinder er blevet sat i forbindelse med usandsynlige skift til Chelsea og Bayern München, siden hans holdning blev klar, men han er stadig under kontrakt for en sæson mere i United. Denne transfersaga er langt fra slut, men indtil videre er den ikke så grim, som den kunne vise sig at være.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MortenH.
MortenH.
1 year ago

Tage til Real Madrid

Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk