Cristiano Ronaldo sætter Erik Ten Hag i store problemer med Instagram-opdatering

Cristiano Ronaldo. Foto. Shutterstock.

Ronaldo har kun spillet 45 minutter i Uniteds pre-season kampe, og der har været spørgsmål om hans kondition, men han kæmper for at møde Brighton på søndag

 

Cristiano Ronaldo har presset Eric Ten Hager til at starte i Manchester Uniteds kamp mod Brighton på søndag.

Seagulls besøger Old Trafford for at se de to klubbers første Premier League-kamp i den nye sæson. Men før opgøret led Ten Haag et slag, da Anthony Martial blev sat på sidelinjen med en skade efter at have startet pre-season for De Røde Djævle.

Ronaldo kunne påtage sig rollen til sommer, hvis han ikke havde bedt om at få lov til at forlade klubben. Han spillede kun 45 minutter i Uniteds præ-sæsonprogram efter at have misset Asien- og Australien-kampene af “familiemæssige årsager”.

På grund af begrænset spilletid forventes Ronaldos fysiske kondition at halte bagefter hans holdkammerater. Han blev udvist i pausen mod Vallecano, da ten Haag forsøgte at beskytte ham i hollænderens første udspil.

Men nu hvor Martial er skadet, har Manchester United-chefen en vigtig beslutning at tage. Lørdag aften uploadede Ronaldo et opslag på sociale medier til sin Instagram-historie, hvor han forsøgte at tvinge sig selv med sine handlinger.

Angriberen postede et billede af sig selv sammen med Vallecano med bagsiden af skjorten vendt mod kameraet. Han tilføjede ordet “Klar” til venstre sammen med en bøn-emoji og en biceps-flex-emoji.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk