Cristiano Ronaldo reagerer på rapporter om møde med United

Cristiano Ronaldo. Foto: Shutterstock.

Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo har reageret på rapporter om et møde med agenten Jorge Mendes i Carrington tirsdag.

 

Ronaldo gik glip af Uniteds pre-season tour i Thailand og Australien tidligere på måneden af familiemæssige årsager. Han vendte endelig tilbage til Carrington tirsdag, men kontaktede agenten Jorge Mendes for at diskutere sin fremtid med Erik Ten Hag.

Sir Alex Ferguson og Sir Richard Arnold blev også afbilledet i Carrington tirsdag. Ronaldo ønsker at forlade Manchester United på grund af et langsomt transfermarked og manglende Champions League-kvalifikation, hvilket har betydet en nedgang på 25 % i hans løn.

Usikker fremtid

Foto: Shutterstock.

Mens United ofte har gentaget, at Ronaldo ikke bliver solgt denne sommer, er usikkerheden fortsat  stor omkring spillerens fremtid, og den er blevet endnu mere usikker, efter han dokumenterede hændelsen på et Instagram-møde tirsdag.

En Instagram-konto dedikeret til Ronaldo nyheder skrev:

“Jorge Mendes fortalte Manchester United, at Cristiano Ronaldo var fast besluttet på at forlade klubben, men Mendes var ikke optimistisk, da han forlod forhandlingerne.”

Sir Alex Ferguson greb ind og sagde, at Manchester United insisterer på, at Ronaldo ikke er til salg.

Til dette kommenterede Ronaldo: “Det er umuligt ikke at tale om mig bare en enkelt dag. Ellers tjener medierne ikke penge. Du ved, hvis du ikke lyver, kan du ikke få folks opmærksomhed. Vent og på et tidspunkt vil der komme konkrete nyheder.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk