Cristiano Ronaldo modtager transfertilbud på 211 mio. pund

Foto: Shutterstock.

Cristiano Ronaldo mangler endnu at finde sin næste klub efter at have afleveret en choktransferanmodning til Manchester United, men nu har den tidligere Real Madrid- og Juventus-superstjerne et lukrativt tilbud på bordet

 

Cristiano Ronaldo er angiveligt blevet tilbudt chancen for at forlade Manchester United og tjene hele 211 millioner pund i Saudi-Arabien. Tilsvarende (1,8 milliarder danske kroner)

Den femdobbelte Ballon D’or – vinder vil væk fra Old Trafford denne sommer, efter at han for nylig har afleveret en bombeanmodning om transfer.

De Røde Djævle mangler Champions League – fodbold, og det menes at være hans største klagepunkt. Derfor kunne Ronaldo tage imod et tilbud, som ville få ham til at forlade Europa for første gang i sin forbløffende karriere og få svimlende £211 mio. over to år i Mellemøsten.

Mens den 37-årige fortsat er fraværende fra Uniteds pre-season tour på grund af “familiemæssige årsager”, hævder TVI News i hans hjemland Portugal – som citeret af CNN- at en unavngiven saudiarabisk klub har afgivet et fantastisk tilbud om at købe ham.

Ronaldos løn vil blive på 2 millioner pund om ugen, mere end fem gange, hvad den globale superstjerne i øjeblikket tjener i Manchester. Tilsvarende (17,5 millioner danske kroner). For at forsøde den hidtil usete aftale er den saudiske side rede til at betale sin mangeårige agent, Jorge Mendes, omkring 17 millioner pund i kommission.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas
Thomas
1 year ago

Det er vildt

Andy Nielsen

Andy Nielsen