Christian Eriksens kamp om favorit trøjenumre bremser Man Utd-bekræftelsen

Hvilket nummer ender Christian Eriksen som i Manchester United? Foto: Shutterstock.

Eriksen har endnu ikke fået overrakt et trøjenummer af Manchester United efter at have afsluttet sit skifte fra Brentford, men klubben er nødt til at beslutte sig hurtigt, da Premier League-sæsonen nærmer sig!

 

Mens de har annonceret ankomsten af Christian Eriksen på en fri transfer fra Brentford, mangler Manchester United stadig at gøre hans trup nummer officielt.

United-fans bliver tvunget til at vente med at købe en trøje med Eriksens navn på ryggen på grund af klubbens beslutning. Det er noget usædvanligt, at en spiller ikke får deres trup nummer afsløret, samtidig med at deres ankomst til en ny klub bekræftes.

Der kan være god grund til, at United holder Eriksens nummer tilbage, og det kan potentielt have indflydelse på fremtidige transferbevægelser. Hos hans seneste klubber har danskerens nummer haft en tendens til at ligge i 20’erne.

Hvilket nummer ender Danskeren med?

Han startede trenden med at bære 23-trøjen i Tottenham, selvom den i øjeblikket bæres af Luke Shaw. Den engelske landsholdsspiller kunne selvfølgelig rykke til nummer tre, holdt af den uønskede Eric Bailly, selvom det virker usandsynligt.

Før det bar han nummer otte i Ajax, en trøje, som Bruno Fernandes bærer på Old Trafford. På samme måde er hans nummer for hans landshold 10, men det er en trøje, der allerede er taget af Marcus Rashford, hvor hverken fløjspilleren eller Fernandes sandsynligvis vil give op.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk