Christian Eriksen er villig til, at lave en 3 årige aftale med Manchester United

Kommer den danske midbanespiller mon til Manchester United

Midtbanespilleren fortalte United og Brentford om sin beslutning mandag

 

Christian Eriksen har sagt ja til at slutte sig til Manchester United på en tre-årig aftale efter samtaler med Erik ten Hag. Den danske midtbanespiller, der tilbragte de sidste fire måneder af sidste sæson i Brentford og er kontraktløs, har indgået en mundtlig aftale, og flytningen er underlagt en lægeundersøgelse.

Eriksen vendte tilbage til handling i februar efter hans hjertestop ved EM 2020 otte måneder tidligere, og Brentford havde håbet at beholde ham. Men den 30-årige har valgt United og meddelte sin beslutning til begge klubber i mandags.

Den tidligere Tottenham-spiller imponerede i løbet af 10 starter og en udskiftningsoptræden for Brentford i Premier League, hvor han scorede én gang og leverede fire assists. Mandag var United også tæt på at bekræfte købet af venstrebacken Tyrell Malacia fra Feyenoord, hvor den hollandske landsholdsspiller gennemgår den sidste del af sin læge.

Bevægelserne kommer, da Cristiano Ronaldo, der ønsker at forlade Old Trafford, af familiemæssige årsager gik glip af sin planlagte tilbagevenden til pre-season træning. Utilfredshed over Uniteds sommeroverførsler er roden til den 37-åriges ønske om at flytte. Dog insisterer United fortsat på, at han ikke er til salg.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk