Christian Eriksen afslører, hvorfor han kom til Man Utd midt i Leicester Citys transferlink

Christian Eriksen. Foto: Shutterstock.

Rævene skulle efter sigende være interesserede i den danske landsholdsspiller, men spilleren på fri transfer er flyttet til Old Trafford for at spille under Erik ten Hag på en tre-årig kontrakt.

 

Christian Eriksen har afsløret, hvorfor han sluttede sig til Manchester United midt i forbindelser til et par andre klubber, herunder Leicester City.

Rævene skulle efter sigende være interesserede i den danske landsholdsspiller, men han er flyttet til Old Trafford for at spille under Erik ten Hag på en treårig kontrakt.

“Manchester United er en speciel klub, og jeg kan ikke vente med at komme i gang. Jeg har haft det privilegium at spille på Old Trafford mange gange, men at gøre det i Uniteds røde trøje vil være en fantastisk følelse ,”forklarede Eriksen.

”Jeg har set Eriks arbejde i Ajax og kender den detaljegrad og forberedelse, han og hans stab lægger i hver dag. Det er tydeligt, at han er en fantastisk træner.

“Efter at have talt med ham og lært mere om hans vision og den måde, han vil have holdet til at spille på, er jeg endnu mere spændt på fremtiden.

“Jeg har stadig store ambitioner i spillet, og der er er enormt meget, som jeg ved, jeg kan opnå, og dette er det perfekte sted at fortsætte min rejse.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk