Chelseas interesse for en spændende angriber er ‘konkret og ægte’

Foto: Shutterstock.

Outlet Calcio In Piolle bød i dag på et interview med Gianluigi Longari, hvor journalisten talte om en række emner, hvor hovedspørgsmålet var forfølgelsen af ​​den portugisiske stjerne fra Stamford Bridge-siden.

 

Spørgsmålet startede med, at forretningen bad om Rongaris mening om muligheden for, at Chase og Milan ville acceptere Chelseas tilbud.

“Hvis Chelsea er villige til at bruge 120 millioner dollars (896 mio. danske kroner) på Leo, tror jeg, at Milan i det mindste bør overveje det. Jeg tror ikke, at noget hold, især i Italien, har råd til at ignorere et tilbud af denne størrelse.

“Jeg må sige, at spillerfrigivelsesklausulen (896 millioner danske kroner) netop er udløbet, og selv med 120 millioner euro (896 mio. danske kroner) er det næsten umuligt at finde en afløser, der kan klare denne gang. Tidligere burde forslaget i det mindste overvejes, uanset Leons betydning i Milano,” sagde Rongari til Calcio hos Piore.

Den italienske tv-station gravede derefter lidt dybere og spurgte journalister, om de mente, at der var “en vis sandhed” i disse rygter.

“Den konkrete og ægte interesse fra Chelsea er der, og vi er enige om, at forhandlingerne er svære i betragtning af, hvor meget der mangler i timing og afslutningen på markedet.

Chelseas interesse i Leon blev dækket af Calciomercato i dag, hvor Blues insisterede på, at de “ikke giver op” med at hente fløjspilleren.

Forretningen hævdede dog, at Milan havde ringe interesse i at sælge spilleren og kun ville lade ham gå, hvis Thomas Tuchels hold dukkede op og betalte ham €150 mio (1 mia. danske kroner). for at skrive under. Men det virker ret usandsynligt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk