Chelsea tilbudt at underskrive med PSG superstjerne

Neymar Jr. Foto: Shutterstock.

Ifølge aktuelle rapporter har Chelsea bemærkelsesværdigt fået chancen for at signere Neymar fra Paris Saint-Germain inden transfervinduets deadline ved midnat.

 

Efter at have givet Romelu Lukaku og Timo Werner lov til at slutte sig til deres tidligere klubber i år, leder Blues ved hjælp af den amerikanske milliardær Todd Boehly efter en helt ny angriber, og selvom de fokuserede på Pierre- Emerick Aubameyang, skal der stadig laves en aftale med Barcelona.

Over for et kapløb med tiden forstår Londonklubben, at de er nødt til at handle hurtigt, hvis de skal styrke deres angreb på frontlinjen, som har kæmpet i de hidtidige kampe.

Selvom de er i deres bestræbelser på igen at hente Aubameyang igen til London ifølge Daily Mail, er Paris Saint-Germains hierarki, for at kunne opfylde reglerne om økonomisk sandfærdigt spil (FFP), tilbøjelige til at dumpe både Lionel Messi eller Neymar og levere sidstnævnte til deres engelske rivaler.

Ifølge ESPN tjener Neymar, 30,  £37 mio. (320 mio. danske kroner) om året i Paris. Derfor er det med blot over 24 timer tilbage i transfervinduet, svært at signere en spiller af Neymars kaliber.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk