Chelsea tager kontakt til Euro-giganter om potentiel transfer på 100 millioner pund

Foto: Shutterstock.

Ifølge rapporter har Chelsea taget kontakt til AC Milan omkring tilgængeligheden af ​​den højt vurderede angriber Rafael Leao.

Den italienske avis La Gazzetta dello Sport har rapporteret, at selvom forhandlingerne er i gang, er forlængelsen af ​​den 23-åriges kontrakt endnu ikke blevet til noget, og Chelsea har været i kontakt om den portugisiske landsholdsspillers tilgængelighed.

Chelsea har arbejdet på at opfriske deres angreb, men har siden været nødt til at revurdere deres næste træk, efter angrebsmålet Raphinha har accepteret at slutte sig til Barcelona indtil juni 2027.

The Guardian har også nævnt Chelseas interesse i Leao, og udtalte, at han sandsynligvis ville have en udbudspris så høj som £100 millioner.

23-årige Leao er lige kommet ud af den bedste sæson i sin karriere hidtil efter direkte at have bidraget til 26 mål i 42 kampe på tværs af alle turneringer og vundet den italienske klubs første ligatitel siden 2011.

Den portugisiske landsholdsspiller har udviklet sig til en exceptionel angriber og vandt Serie A Most Valuable Player-prisen i sidste sæson, en pris som tidligere blandt mange andre blev vundet af fodboldlegenden Cristiano Ronaldo.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk