Chelsea tæt på at signere Pierre-Emerick Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang. Foto: Shutterstock.

Pierre-Emerick Aubameyang er angiveligt tæt på et skifte til Chelsea. Hans ophold i Barcelona forventes at slutte efter blot seks måneder.

 

Ifølge den anerkendte italienske journalist Rudy Galletti vil Chelseas bestræbelser på at hente Pierre-Emerick Aubameyang i det nuværende transfervindue snart bære frugt.

The Blues nærmer sig den endelige aftale om at underskrive Barcelona-angriberen for en aftale til en værdi af 20 millioner euro (150 mio. danske kroner) og et overskud, og en aftale er nært forestående.

Pierre-Emerick Aubameyang er blevet en favorit hos FC Barcelona, ​​efter at han kom til Camp Nou på en gratis transfer tidligere i år.

Den tidligere Arsenal-kaptajn afsluttede sin sæson 2021/22 som Barcelonas topscorer, på trods af at han kun spillede 23 kampe i anden halvdel af sæsonen.

Aubameyangs status på Camp Nou er dog faldet i det nuværende transfervindue efter Robert Lewandowskis ankomst.

Dermed blev den 33-årige FC Barcelonas andetvalg som angriber og har indtil videre kun været brugt som indskifter. Og da Chelsea ønsker at sikre sig hans tjenester, kan Aubameyangs tid i Blaugrana ende efter blot seks måneder.

Chelseas behov for en angriber.

Chelseas interesse kommer efter, at Romelu Lukaku og Timo Werner forlader Stamford Bridge. Siden da har Thomas Tuchel stolet på Raheem Sterling og Kai Havertz som hans topscorere. Men duoen har haft vanskeligheder med at levere resultater.

Så behovet for, at Chelsea skal hente en anerkendt angriber, er blevet intensiveret i de seneste dage, især efter at Leeds United i sidste weekend gav dem en disciplinærsag.

Aubameyang er også dukket op som et sandsynligt mål for Chelsea, og The Blues er i forhandlinger om at underskrive en aftale med Barcelona.

Chelsea afgav for nylig et tilbud, der involverede Barcelonas mål for Marcos Alonso. Catalonieren ønsker dog at skrive under på den spanske bagspiller på en separat aftale og forhandler om en overgangssum på 20 millioner euro (150 mio. danske kroner) for Bruce og Aubameyang.

Barcelona-angriberen er på nippet til at slutte sig til West London-klubben tidligt i sæsonen 2022/23.

Chelsea har overvejet at genkøbe Alvaro Morata, hvis Aubameyangs skifte ikke bliver til noget. Men Barcelona-forwarden ser bare ud til at afslutte sit ophold i Blaugrana seks måneder senere, hvor Stamford er næste gang på hans 20 mio. € (150. mio danske kroner) plus bonusaftale.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk